Klarna - Tilaa laskulla


Tilaa tuotteet ja maksa ne laskulla tuotteiden saapumisen jälkeen.

Asioidessasi tavallisessa kaupassa, voit aina tutustua ennen maksua. Tämä on mielestämme hyvä tapa tehdä ostoksia. Tiedät aina saavasi juuri sen tuotteen, josta maksatkin. Klarna Lasku toimii aivan samalla tavalla: saat tuotteet ensin ja maksat vasta sitten. Nettiostosten tekeminen on nyt myös entistä helpompaa: Klarnalla maksaessasi sinun tarvitsee yhteystietojesi lisäksi ilmoittaa vain henkilötunnuksesi.

Yksinkertaista - Osta henkilötunnuksella

Valitse kaupan kassalla maksutavaksesi Klarna Lasku. Ostosten tekemiseen tarvitset henkilötunnuksesi. Saat ilmoituksen, jossa sinua pyydetään vahvistamaan henkilötietosi ja hyväksymään ostos. Vahvistaminen kestää noin sekunnin.

Turvallista – Maksu toimituksen jälkeen

Kun ostosi on hyväksytty, kauppa toimittaa tavarat. Saat laskun vasta vastaanotettuasi tilaamasi tuotteet. Lasku lähetetään sinulle tilauksesi mukana tai postitse, tai sähköpostitse verkkokaupasta riippuen.

Mukavaa – aina vähintään 14 päivää maksuaikaa

Maksuehto on yleensä 14 päivää. Joskus maksuaika voi olla myös pidempi. Tarkista aina laskun eräpäivä, jotta tiedät, milloin laskun on oltava viimeistään maksettu.

Joustavaa – Maksa lasku erissä

Jos haluat maksaa laskusi erissä, löydät laskustasi kohdan “Maksa vähintään”. Se on summa, joka sinun tulee maksaa vähintään, jotta Klarna laskusi siirtyy osaksi Klarna Tiliä.


Kokoa kaikki ostoksesi yhdelle laskulle ja maksa kuukausittain sinulle sopivissa erissä.

Joskus on mukavampaa maksaa laskut omassa tahdissa. Kun valitset maksutavaksesi Klarna Tilin, voit itse päättää kuukausieriesi koon. Kaikki Klarna Tilillä maksetut ostokset kootaan samalle kuukausilaskulle, teitpä tilauksen mistä tahansa palveluamme tarjoavasta verkkokaupasta. Hyvä puoli palvelussamme on myös se, että se on suunniteltu nimenomaan nettiostoksia varten. Sinun ei tarvitse täyttää monimutkaisia lomakkeita tai kirjautua sisään eri palveluihin. Vahvistat ostoksesi helposti ja turvallisesti omalla henkilötunnuksellasi.

Yksinkertaista – Osta henkilötunnuksella

Valitse kaupan kassalla maksutavaksesi Klarna Tili. Saat ilmoituksen, jossa sinua pyydetään vahvistamaan henkilötietosi ja hyväksymään ostos. Vahvistaminen kestää noin sekunnin.

Turvallista – Tilaus lähetetään

Kun ostosi on hyväksytty, kauppa toimittaa tilaamasi tuotteet suoraan sinulle. Mikäli kyseessä on ensimmäinen Klarna Tili -ostoksesi, lähetämme kotiisi muutaman päivän kuluessa kirjallisen tilisopimuksen. Tarkista, että sopimuksen tiedot täsmäävät. Maksuehdot löytyvät verkkokaupan sivustolta.

Mukavaa – Maksa kuun lopussa

Tilausta seuraavan kuun lopussa lähetämme sinulle kuukausilaskun (esim. tammikuussa tehtyjä ostoksia koskeva lasku lähetetään helmikuun lopussa). Kuukausilaskut loppuvat, kun tilisi loppusumma on maksettu kokonaisuudessaan. Jos olet tehnyt ostoksia useammassa kaupassa, Klarna Tili kokoaa ostoksesi yhdelle ja samalle laskulle.

Joustavaa – Maksa koko summa

Jos haluat maksaa koko summan kerralla, se käy myös mainiosti. Kun koko summa on maksettu, tilisi meillä lopetetaan. Voit halutessasi maksaa myös pienemmissä kuukausierissä. Tililaskusi kohdasta "Maksa vähintään" näet, mikä on pienin mahdollinen kuukausierä.