Tietoa yrityksestä

SF-Fennica Oy / Mökkimies.com on Suomalainen perheyritys, joka on perustettu vuonna 1993. Nuorempi polvi alkoi pyörittämään yrityksen yhteydessä verkkokauppaa vuodesta 2002 ja Mökkimiehen tarina alkaa vuodelta 2012. Mökkimies makailee tällä hetkellä uudessa osoitteessa Tuusulassa (2023). Sulankaari 8 on tukikohtamme niin verkkokaupan varaston kuin pienen showroom -myymälämme osalta. Valikoimistamme löytyy eräilyyn- ja retkeilyyn + muuhun ulkoilmaan soveltuvaa tavaraa niin vasta-alkajille kuin jo alan konkareille. Meillä on yli kahden vuosikymmenen kokemus suomalaisesta verkkokaupasta ja kaikesta mahdollisesta, mikä aiheeseen liittyy.

Valikoimme verkkokaupan tuotteet käsipelillä. Otamme aikamme- ja tsekkaamme kauppaan tulevat tuotteet vain parhaista saatavilla olevista. Omaa maahantuontia olemme tehneet jo vuodesta 2002 - pyrimmekin tuomaan markkinoille tuotteita, joita ei vielä löydy niin suurelta osilta suomalaiselta eräsceneltä. Meillä on myös oma tuotemerkki, Kootamo: retkeilyyn ja erähommiin soveltuvaa pientarviketta kohtuuhintaan, laadusta tinkimättä.

Vain laatuluokan tuotteita- ja hyvää palvelua, jotka toimittavat. Autamme sinua valitsemaan juuri oikean tuotteen käyttötarkoitukseesi ja seisomme kaikkien myymiemme tuotteiden takana. Pidämme erityisen hyvää huolta siitä, että Mökkimiehen ostokokemus on huippuluokkaa, eikä tule pettymyksiä tai haljua palautetta.

Voit tulla moikkaaamaan meitä Tuusulaan - meillä on pieni showroom / shoppi, jossa voit tutustua tuotteisiin ja tehdä ostoksia myös paikan päällä. Jos nettikaupasta ostaminen arveluttaa, niin oletpa tervetullut vierailemaan paikan päällä. Sulankaari 8, 13, Tuusula on osoite. Showroom / shoppi avoinna arkisin 10:00 - 16:30.

Roope & Timo, Mökkimies.com omistajat- ja henkilökunta.

Yhteystiedot

SF-Fennica Oy / Mökkimies.com
Sulankaari 8, 13
04320 Tuusula
TEL. +358-10-525 1826
ALV rek. 2290110-9

Asiakaspalvelu 010 525 1826
Arkisin 10:00 - 16:30

info@mokkimies.com
etunimi@mokkimies.com

Pankkiyhteystiedot

Nordea
FI40 1578 3000 0174 12
NDEAFIHH

Laskutusosoitteemme

Verkkolaskuosoitteemme: 003722901109
Y-tunnuksemme: 2290110-9
Verkkolaskuoperaattorimme: Maventa Oy
Operaattorinvälittäjätunnus: 003721291126
Sähköpostilaskuosoite: invoice-22901109@kollektor.fi

Mikäli verkkolaskujen lähettäminen ei onnistu, pyydämme teitä lähettämään paperiset laskut alla olevaan osoitteeseen:

SF-Fennica Oy
PL 100
80020 Kollektor Scan

Toimitusaika

Mökkimies.com on nopeiden postituksien verkkokauppa. Meiltä tilatut tavarat ovat lähes poikkeuksetta asiakkaalla jo seuraavana arkipäivänä. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että jos tilauksesi on tehty ennen klo 14:00, lähtee se vielä saman päivän aikana kuljetukseen ja tilaus on sinulla jo seuraavana päivänä. Jos tilauksessa on tuotteita jotka eivät ole tilaushetkellä varastossa ja joihin on määritelty arvioitu saapumisajankohta, kestää tälläisillä tuotteilla luonnollisesti hieman pidempään.

Verkkokauppamme lähettää sinulle lähetyksen JJFI -tunnuksen automaattisesti heti kun tuote siirtyy varastoomme pakattavaksi. Joulukiireet ovat ainoa poikkeus jotka hieman kasvattavat toimitusaikaamme. Ymmärrätte varmaan, painatte villaisella ja annatte anteeksi. Kiitos.

Emme voi vaikuttaa toimitusaikaan jos toimituksen pitkittyminen johtuu kolmannen osapuolen virheestä, lakosta tai luonnonmullistuksista.

Asiakaspalautukset

Asiakaspalautusohjeet löytyvät täältä.

Mökkimiehen Lupaus:

Lupaus #1  Tiedämme, että tilattujen tavaroiden toimittaminen oikeaan aikaan ja oikeaan paikkaan on tärkein tehtävämme. Jos jotain menee pieleen, ja silloin tällöin meneekin, on virheen korjaaminen nopeasti ja asiakasta miellyttävällä tavalla ainoa tehtävämme. Yksinkertaista.

Lupaus #2  Jos tilaamasi tuote on viallinen tai väärä - ota meihin yhteyttä info@mokkimies.com ja vastaamme sinulle pikaisesti, sumplimme uudelleen lähetyksen ja annamme alennuskupongin seuraavaan tilaukseesi. Yksinkertaista.

Lupaus #3  Jos tilaamasi tuote ei ole sitä mitä odotit, lähetä se meille 14 päivän sisällä takaisin. Vaihdamme tuotteen toiseen tai hyvitämme ostosumman takaisin. Yksinkertaista.

Lupaus #4  Jos asiat eivät selviä parilla sähköpostilla, soitamme kun sinulle parhaiten sopii. Yksinkertaista.