Tuotetiedot

Vintagetyylinen, M65 kenttätakista räätälöity tyyliversio on Saksalaisen Branditin näkemys siitä, miten armyvaatteetkin vääntäytyvät osaavissa käsissä tyylikkäiksi muotivermeiksi.

Hyvän näköinen rotsi on kivipestyä puuvillaa ja siitä löytyy irrotettava lämpövuori, joten takki soveltuu ympäri vuotiseen käyttöön. Takin irrotettava, lämmin sisävuori meinaa sitä, että tästä on moneksi. Se toimii niin talvella, kesällä kuin keväällä ja syksylläkin. Lämmin Teddyvuori on 67% puuvillaa ja 33% nailonia. M65 Giant takissa on kaksi suurta rintataskua, kaksi isoa sivutaskua pystysuunnassa ja yhdet normaalit, joihin voi tunkea vaikka kädet. Kaulukseen on integroitu huppu jonka saa piiloon ja esille jos siltä tuntuu.

Jämäkkä vetoketju ja napeilla kiinnitettävä suojaläppä sekä kiristysrensselit helmassa ja hihoissa mahdollistavat monipuoliset säädöt, joilla takin mallaus käy useammille kehoille käden käänteessä. M65 Giant Takissa on monia upeita yksityiskohtia ja militarimaista särmää.
 • M65 kenttätakista modifioitu design
 • Irrotettava lämpövuori
 • Piilotettu huppu (100% puuvillaa)
 • Säädettävät vyötärö
 • Pintapuoli: 100% Puuvillaa
 • Hihan vuori: 100% polyesteriä
 • Irrotettava sisävuori: polyesteri, akryyli

Otetaanpa oikea koko. Huomioitavaa on se, että tässä takkimallissa on jokseenkin epänormaalin pitkät hihat. Jos taistelet mielessäsi kahden koon välillä, ota pienempi.
- Koko Rinnanympärys
- S 90 - 98cm
- M 98 - 106cm
- L 106 - 114cm
- XL 114 - 122cm
- XXL 122 - 130cm
- 3XL 130 - 138cm
- 4XL 138 - 146cm
- 5XL 146 - 152cm
Valitse kokosi rinnanympäryksen mukaan. Takit ovat aika vartaloa myötäileviä, joten yllä oleva taulukointi pätee ns. normaalin ruumiinrakenteen omaaviin. Isommalla vatsalla varustetut katsokaa kokoa ylöspäin.

Arvostelut

Arvostele tämä tuote

  01.09.2023 - Mikko

  Laadukas takki. Ja nopea toimitus.

  13.12.2019 - Dunkelheit

  Hieno takki ja lämmin talvella. Ainoa pieni miinus on, että takki kerää hyvin helposti kissankarvoja. Ja koot on kyllä jättimäiset ihan takin nimen Giant mukaisesti, mut vaihto onnistui helposti ja nopeasti sekä asiakaspalvelu oli nopeata ja asiallista. Kiitokset mökkimiehelle, kiitän ja kumarran.