Bull's Advantage 2 Dartstaulu

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Pelaa tikkaa tyylillä! Bull'sin superlaadukkaat Darts Taulut on valmistettu World Darts Federationin tarkkojen määreiden mukaan. Bull'sin Darts -tarvikkeet ovat tunnettuja korkeasta laadustaan ja lompakkoystävällisestä hinnoitelustaan.

Tilapäisesti loppunut

79,00 7900

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 8,95 €

TUOTE POISTUNUT VALIKOIMISTA
Tämä tuote on poistunut valikoimista. Se saattaa joskus palata, mutta katso sillä välin jotain muuta.

Tuotetiedot

Pelaa tikkaa tyylillä! Bull'sin superlaadukkaat Darts Taulut on valmistettu World Darts Federationin tarkkojen määreiden mukaan. Bull'sin Darts -tarvikkeet ovat tunnettuja korkeasta laadustaan ja lompakkoystävällisestä hinnoitelustaan.

Darts on peli ja urheilulaji, jossa erityisiä darts-tikkoja heitetään seinään kiinnitettyyn pyöreään tauluun. Sitä pelataan erityisesti pubeissa Isossa-Britanniassa, Alankomaissa ja Skandinaviassa. Vuonna 2010 pelattua BDO:n MM-kilpailua seurasi televisiosta parhaimmillaan 4 miljoonaa brittikatsojaa. Pelissä kaksi heittäjää (tai joukkuetta) heittää vuorollaan kolme tikkaa kerrallaan. Tikat ovat yleensä 20–26 -gramman painoisia ja wolframilla painotetut. Aikaisemmin tikat valmistettiin messingistä, mutta tikat eivät ole tarpeeksi ohuita kisakäyttöön.

Tämä taulu tässä on yksi Bull'sin myydyimmistä tauluista ja on tarkoitettu rankkaan skabakäyttöön. Darts-taulu asetetaan seinälle siten, että häränsilmä (keskusta) on 1,73 metriä lattianrajasta. Heittoetäisyys on 2,37 metriä taulun etureunasta. Taulu on valmistettu tavallisimmin kasvikuituisesta (kuten sisal) kimpusta leikatuista paloista, jotka on puristettu sivusuunnassa yhteen ja liimattu puiseen taustaan.
 
Pistelasku perustuu tikkojen osumiseen taulun eri sektoreihin, joihin on merkitty pistearvot 1–20. Mustaan tai valkoiseen sektorinosaan osuminen antaa sektorin ulkopuolelle merkityn pistemäärän, sektorin ulompi vihreä tai punainen osa antaa kaksinkertaisesti tämän pistemäärän ("tupla") ja sisempi vihreä tai punainen osa kolminkertaisesti ("tripla"). Keskustan ulkorengas on pistearvoltaan 25 pistettä, ja taulun keskelle, Häränsilmään osuminen antaa 50 pistettä.
  • Valmistettu WDF spesifikaatioden mukaisesti
  • Virallinen WDF taulu jo useiden vuosien ajan
  • Valmistettu ensiluokkaisesta, Afrikkalaisesta kasvikuidusta
  • Patentoidut, niittivapaat teräspannat - 60% ohuempi lanka kuin normaalisti
  • Bounceout eliminoitu lähes kokonaan (tapahtuma jossa tikka ei uppoa vaan tippuu)
  • Pulverimaalattu numerokehikko
  • Bull's Profix jousitus
  • Mukana ruuvit ja kiinikkeet seinäkiinitystä varten

Arvostelut

Arvostele tämä tuote
  • Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.