MetsäDeo Hirvikärpästen Torjuntaan

ALE 54 %
Toimiva hirvikärpäsille Ei biosidejä Ei vahingoita hyönteisiä Suihkuttele vaatteille
Suomessa kehitetty ja testattu uusi luonnossa liikkujan tuote, jonka tarkoituksena on peittää ihmisen tuoksu ja täten häiritä hirvikärpästen aistihavaintoja, jolloin hirvikärpäset eivät ota kohteekseen niin hanakasti. Tuote on Suomessa kehitelty ja testattu, ei sisällä myrkkyjä eikä vahingoita hyönteisiä. MetsäDeo on ainoa toimiva tuote hirvikärpäsille, laboratoriotestein ja lukuisten testihenkilöiden testaamina.

Heti varastosta (40 kpl)

9,00 900 19,90 € 1990

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 8,95 €

-+

Tuotetiedot

Suomessa kehitetty ja testattu uusi luonnossa liikkujan tuote, jonka tarkoituksena on peittää ihmisen tuoksu ja täten häiritä hirvikärpästen aistihavaintoja, jolloin hirvikärpäset eivät ota kohteekseen niin hanakasti. Tuote on Suomessa kehitelty ja testattu, ei sisällä myrkkyjä eikä vahingoita hyönteisiä. MetsäDeo on ainoa toimiva tuote hirvikärpäsille, laboratoriotestein ja lukuisten testihenkilöiden testaamina.

Uusi ja todistetusti toimiva tuote hirvikärpäsiä vastaan! Syksyisestä metsäretkestä voi taas nauttia! Tuote on testattu yhdessä luonnossa liikkujien kanssa syksyllä 2021 ja myös luonnonvarakeskus LUKE on tehnyt tuotteesta tehotutkimukset. Ei sisällä ympäristölle haitallisia biosidejä eikä vahingoita hyönteisiä - ainoastaan hämää hirvikärpäsiä, jolloin eivät erehdy ihmiseen yhtä herkästi kuin ilman MetsäDeoa.

MetsäDeoa testattiin kontrolloiduissa olosuhteissa kasvihuoneessa marraskuussa 2020. Lämpötila kasvihuoneessa oli noin 10 °C. Testaus toteutettiin kasvihuoneessa, koska hirvikärpäsiä ei ollut niin paljon, että tehoa olisi pystytty testaamaan luotettavasti luonnossa. Testissä oli mukana 30 metsästä kiinni otettua hirvikärpästä, jotka testattiin yksi kerrallaan ja seurattiin niiden käyttäytymistä käsittelyä kohtaan. Käsittely tehtiin sivelemällä karkotetta iholle ranteesta kyynärpäähän ja muu käsi oli käsittelemättä. Yhteensä 14 hirvikärpästä vältti käsiteltyä aluetta ja ne pysyttelivät käsittelemättömällä alueella. Viisi (5) hirvikärpästä pudottautui pois käsitellyltä alueelta, kun ne laitettiin siihen, mutta neljä (4) hirvikärpästä käveli käsitellyllä alueella valmisteesta välittämättä, eivätkä pudottautuneet pois siltä. Seitsemän (7) hirvikärpästä kulki käsittelemättömältä alueelta käsitellylle alueelle edestakaisin. Hirvikärpästen käyttäytymisessä karkotetta kohtaan oli siis runsaasti eroa.

Käyttöohje: MetsäDeo valmistetta suihkutetaan ulkovaatteille noin 20 cm etäisyydeltä: 5 suihkausta hattuun. 3 suihkausta takin kaulukseen. 3 suihkausta hihansuihin. Älä suihkuta iholle. Vältä aineen joutumista rikkinäiselle iholle, silmiin ja limakalvoille. Vältä turhaa ihokosketusta. Pidä lasten ulottamattomissa.

Sometestaajien kommentteja:
 • Tuotteen teho on erittäin hyvä!
 • Enpä ole ennen nähnyt kun hirvikärpänen pudottautuu pois samantien kun laskeutuu.
 • Toimii erinomaisesti!
 • Voi liikkua taas metsässä ilolla!
 • Uskomaton tuote!
 • Erittäin riittoisa! Vaikutus kestää todella pitkään!
Testipaikat ulottuivat Oulunseudulta aina eteläiseen suomeen saakka. Testiryhmässä oli 17 ihmistä, 9 miestä, 7 naista ja 1 lapsi (6 v), Testikertoja kertyi yli 100 ja keskimääräinen metsässä oloaika oli 2,5 tuntia. Testit tehtiin paritesteinä, jolloin toinen testihenkilö oli käsitelty Deolla ja toinen ei. Testin lopussa käsittelemättömien henkilöiden vaatteissa/hiuksissa oli 5-80 hirvikärpästä ja Deoa käyttäneillä 0-2 kärpästä. Suurin yksittäinen ero testissä oli Deoa saaneessa 0 kärpästä ja ei saaneessa 76 kärpästä. Luken testi oli tehty ihokontaktina, kun taas somevaikuttajien testi oli tehty ulkovaatekontaktina.
 • MetsäDeo Hirvikärpästen Torjuntaan
 • Suomessa kehitelty, valmistettu Lempäälässä
 • Ei sisällä ympäristölle haitallisia biosidejä
 • Ei vahingoita hyönteisiä
 • Ainesosat: Ethanol, Eucalyptus globulus oil, Cymbopogon Nardus Oil, Camphor
 • 50ml pullo

Arvostelut

Arvostele tämä tuote

  14.09.2023 - Tinippa

  Antaisi nolla tähteä jos pystyisi. Tämä tuote on pelkkää hyväuskoisten ryöstämistä.

  03.04.2023 - peku

  kyllä tämä vaan toimi! jatkoon!

  25.09.2022 - ap

  Täyttä sontaa. Keräs ötököitä enemmän kuin suihketta käyttämätön. Ei jatkoon..