Petromax Valurautapannu Kahvalla Ø 30 cm

Halkaisija: 30cm 32 x 50.5 x 6.7cm Paino: 3.6kg
Petromaxin Valurautapannu FP30-T Ø 30 cm on valmistettu vain ja ainoastaan huippuluokan valuraudasta eikä mikään vedä vertoja sapuskalle, joka on valmistettu aidossa valurautapannussa! Se toimii niin avoliekkien päällä kuin kotona hellan ääresssä. Tälläiset vempeleet kestävät mitä vain ja ovat myös ammattikokkien käyttötavaraa. Kun kerran koklaat, et halua enää palata vanhaan.

Tilapäisesti loppunut

59,90 5990

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 8,95 €

TUOTE POISTUNUT VALIKOIMISTA
Tämä tuote on poistunut valikoimista. Se saattaa joskus palata, mutta katso sillä välin jotain muuta.

Usein yhdessä ostetut tuotteet

Tuotetiedot

Petromaxin Valurautapannu FP30-T Ø 30 cm on valmistettu vain ja ainoastaan huippuluokan valuraudasta eikä mikään vedä vertoja sapuskalle, joka on valmistettu aidossa valurautapannussa! Se toimii niin avoliekkien päällä kuin kotona hellan ääresssä. Tälläiset vempeleet kestävät mitä vain ja ovat myös ammattikokkien käyttötavaraa. Kun kerran koklaat, et halua enää palata vanhaan.

Okei, ne vaativat myös aavistuksen enemmän huolenpitoa kuin nykyajan nuorisolle valmistetut teflonhärpäkkeet, mutta äkkiäkös juonesta perille pääsee, eikä vaivaa tai aikaa tule kulumaan yhtään enempää. Laadukas valurauta jakaa lämmön pitkin pannua äärimmäisen tasaisesti ja puhdistuskin on suhteellisen helppo rasti. Nämä ovat valmiiksi öljykäsiteltyjä, joten sinun ei tarvitse kuin hommata ruoka-ainekset ja alkaa hommiin.

Öljytyssä valurautapannussa on tuoreeltaan ns. tarttumaton pinta, joka paranee ajan ja patinan muodostumisen myötä entisestään. Valurautaisissa astioissa on myös sellainen vänkä ominaisuus, että ne varaavat lämpöä todella pitkään - jotenka pannu uunista pöytään ja pöperöt pysyvät kuumassa pannussa kuumina varsin pitkään.

Tätä käytät helposti niin liedellä kuin, kaasulla tai nuotiolla elävien liekkien päällä - sopii siis esim. retkeilyyn ja campingiin varsin mojovasti. Tällä jokaisen annoksen valmistaminen on yhtä juhlaa!
 • Petromax Fire Skillet Valurautapannu FP30
 • Materiaali: valurauta
 • Tilavuus: 2.5 L
 • Halkaisija: 30cm
 • Mitat: 32 x 50.5 x 6.7cm
 • Paino: 3.6kg

Arvostelut

Arvostele tämä tuote

  26.07.2016 - MAKE

  En osaa arvioida juuri tätä paistinpannua, mutta paistamiseen ei kannata käyttää minkään muunlaista pannua kuin valurautapannua, paitsi nyt ehkä retkioloissa kevyempi takorautainen pannu. Minulla on valurautapannuja, jotka ovat peräisin isovanhemmiltani, mummoni laittoi niillä ruokaa 40v sitten. Niissä ei silti ole minkäänlaista vikaa, joka estäisi niiden käytön, pari pannua vain kaipaisi rasvapolttoa, kun olen ne puhdistanut. Valurautapannua on lähes mahdoton pilata. Edes aika roima ylikuumentaminen ei pilaa valurautapannua, lähes pelkästään pannu tarvitsee vain puhdistusta. Ylikuumennappa jokin pinnoitettu ja varsinkin teflonpinnoitettu pannu, niin se on tuon jälkeen romumetallia.

  Normaalissa käytössä valurautapannu tarvitsee paistamisen jälkeen kaapia puhtaaksi teräslastalla, jos siihen on tullut kiinni palanutta likaa, tämän jälkeen tarvitsee pyyhkiä talouspaperilla puhtaaksi ja pannun voi halutessa voidella kevyesti ruokaöljyllä, jos sen pinta tuntuu kuivalta. Ja jos pitää oikein huolta pannusta, niin pannun pohja kannattaa aina kun se on
  likainen puhdistaa, ja tähän on mielestäni kaikkein tehokkain väline puhdistuslaikka, jolla puhdistetaan mm. kun hitsataan ruostumatonta terästä, niin sen hitsaussaumat, että niistä tulee kirkkaat. Näitä laikkoja saa sieltä missä myydään työkaluja ja rautakauppatavaraa. Ja tämä laikka sitten kiinnitetään verkkokäyttöiseen porakoneeseen ja juuri verkkokoneeseen siksi, että verkkokoneessa on akkukoneeseen verrattuna enemmän kierroksia ja on siksi selvästi tehokkaampi. Muista käyttää- silmä ja kuulonsuojia, sekä tukevia työhansikkaita.

  Halutessaan tällä puhdistuslaikalla voi puhdistaa pannun myös kokonaan, mutta jos tämän teet, niin muista rasvapolttaa pannu, muutoin ruoka palaa siihen liian helposti kiinni. Valurautapannua voi myös pestä, mutta siihen ei kannata käyttää mitään pesuainetta, koska se saattaa imeytyä pannuun kiinni, käytä vain kuumaa vettä pesemiseen ja harjaa, joka on tähän pyhitetty, sillä valurautapannun pesu mustaa harjan. Jos haluat, että harjasi, jota tavallisesti käytät ei ole
  likaisen näköinen. Minä en ole kunnolla rasvapolttanut pannua, niin en osaa neuvoa miten se tehdään, mutta netistä löytynee ohjeet tähän, mutta kaupasta saa tähän tarkoitukseen sianihraa tuubissa, tahi miksei voi käyttää tavallistakin läskiä tähän, mutta tuubirasva lienee helppokäyttöisintä. Hyviä kokkaushetkiä!