Thermacell MR-300G Olive

Todistetusti tehokas US Armyn käyttämä laatutuote Vaikutusalue: 5 x 5m
Uusi Thermacell MR-300G on tehokas ase iniseviä siipivihalaisia vastaan - se tehoaa hyttysiin ja muihin pureviin hyönteisiin luomalla 5 x 5m kokoisen safe-zone -alueen, jonka sisällä ei verenimijöitä suvaita. Toimii parhaiten tuulelta suojatulla alueella, esim. patioilla, terasseilla, tms.

Tilapäisesti loppunut

34,90 3490

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 8,95 €

TUOTE POISTUNUT VALIKOIMISTA
Tämä tuote on poistunut valikoimista. Se saattaa joskus palata, mutta katso sillä välin jotain muuta.

Tuotetiedot

Uusi Thermacell MR-300G on tehokas ase iniseviä siipivihalaisia vastaan - se tehoaa hyttysiin ja muihin pureviin hyönteisiin luomalla 5 x 5m kokoisen safe-zone -alueen, jonka sisällä ei verenimijöitä suvaita. Toimii parhaiten tuulelta suojatulla alueella, esim. patioilla, terasseilla, tms.

Thermacell -tuotteet ovat tehokkaita torjuntalaitteita hyttysille, hirvikärpäsille ja muille verta imeville sittiäisille (huom. mäkäräisiin tai polttiaisiin ei tehoa). Torjuntalaite tuottaa laitteen ympärille noin 20 neliömetrin suojan 10–15 minuutissa, jossa tehoaineena toimiva pralletriini vaikuttaa. Toimintaperiaate on seuraavanlainen: masiinan sisään läimäistään mukana tuleva, torjunta-aineella kyllästetty tyyny. Mukana tuleva nestekaasupatruuna lämmittää käynnistyksen jälkeen tyynyä ja tyynystä höyrystyy edellämainittua vaikuttavaa ainetta.

Vaikuttava aine on suunniteltu juuri hyttysen kokoluokassa oleville hyönteisille, mutta isommatkin lentiäiset rekisteröivät aineen ja karttavat aluetta. Laite lämpenee käytössä hieman, mutta ei mitenkään häiritsevän paljon - on turvallinen kun käytetään oikeaoppisesti ohjeistuksen mukaan, et esimerkiksi voi sytyttää sen kanssa vahingossa mitään.

Pienen koon ja liikuteltavuuden johdosta sopii mainiosti grillaukseen, mökkihommiin, kalastukseen mökkirannassa, telttailuun mökkirannassa, metsälle talon läheisyyteen jne. Pakkaus sisältää: Thermacell -laitteen ja tarvikkeet noin 12 tunnin käyttöä varten (kaasusäiliön ja kolme ainetyynyä). Täyttöpakkaukset, kaasut ja tyynyt saatavilla myös meiltä.
 • Kevyt, portaabelin kokoluokan torjuntalaite hyttysille
 • USA:n armeijan testaama ja käyttämä
 • Kaasupatruuna lämmittää torjunta-ainetyynyä, joka kaasuuntuu pralletriiniksi
 • Toimii todistetun tehokkaasti
 • Johdoton, ei sähköä, ei paristoja, lisäksi hajuton
 • Torjuu jopa 98 % hyttysistä ja sääskistä
 • Antaa jopa 50 kertaa paremmat tulokset kuin hyttyskynttilät, kierukat yms.
 • Mukana toimitetaan 3 x torjuntatyynyä ja 1 x kaasupatruuna (butaania)
 • Ei sisällä DEET-myrkkyä
 • Turvallinen käyttää
 • Tehokas vaihtoehto iholle levitettäville, haiseville suihkeille ja voiteille

Arvostelut

Arvostele tämä tuote

  21.10.2020 - Antti V.

  Toimii ku junan vessa. Lapissa lähes välttämätön nykyajan nööseille jollainen itseki olen.

  07.10.2020 - Nina

  Iso pelastus oli kesällä Lapissa. Ilman thermacell en lähde enää Lappiin.

  22.06.2019 - Makkosen mikko

  Toimivin kapine on tämä!

  05.07.2018 - Setä

  Toimii ja toimitus oli nopea.

  02.07.2018 - Jaskanhai

  Pakko uskoa, se toimii kyllä! Olin skeptinen, mutta 7 päivää mökillä Jussina tuli tesmailtua ja se oikeasti toimii!

  28.05.2018 - Esa

  Helppo, nopea ja edullinen sekä sen kokoluokan vehje että kulkee hyvin mukana. Toimii todistetusti. Kesä-Esan Partsilla tai mökin terassilla ahkerassa käytössä. Häivyttää kaikki itikat hetken käynnistyksen jälkeen. Ainoa nega jos pitää sanoa, on kaasun kuluminen, kun pitää noin 3h välein vaihtaa tehoaineen tyyny ja niitä saa ollakin sitten varattuna enemmän kuin yksi paketti. Samoin kaasupatruunoita. Mutta se kesäpäivä terassilla ilman hyttysiä, ahhah. Rauhaa, lapset tykkää myös!